Hirdetés

brikettalo.lap.hu / Brikett rendelés

Brikett rendelés

Fabrikett vásárlás

Szalma brikett

Keményfa brikettek

Bükk és fenyő brikett

Bio fabrikett és pellet

Tradicionális tüzelőanyag

Vegyes fa apríték

Brikett, pellet, biomassza, tüzelőanyag, bioenergia, kályha, kandalló, brikettálás, pelletálás

Fabrikett gyártás, forgalmazás

Brikett, pellet és kazán értékesítés az Eco-Brikett Kft.-nél

Bio fabrikett eladás Komárom-Esztergom megyében

Biobrikett, szalmabrikett előállítása és értékesítse mezőgazdasági melléktermékből, biomasszából.

Minőségi fabrikett forgalmazása

Fabrikett és biobrikett értékesítés - Baranya, Somogy és Tolna megyékben

Környezetbarát, kényelmes fűtési mód

100% tisztaságú keményfa alapanyagból

Tüzelőanyag kiskereskedelem tatabányai telephellyel

Palettánkon szerepel a többfajta tűzifa (bükk, tölgy, akác), továbbá pellet és brikett. Hamarosan bővítjük termékkínálatunkat szénnel, lignittel és nyárfával. Tűzifa kínálatunkat többféle méretben, kivitelben: méteresen, hasogatva és konyhakészen nyújtjuk. Tüzelőanyagainkon kívül mészhelyettesítőt, betonfelület javító anyagokat biztosítunk.

A Centrál Kft. 1990 óta foglalkozik tüzelőanyag kereskedelemmel. Tüzelőanyagaink között kiemelt helyen szerepel a lignit és a barnaszén. Ömlesztve darabos és dió formában is rendelkezésre állnak, de lehetőség van zsákos lignit, valamint zsákos szénbrikett vásárlására is. A tüzelőanyagok szállítását az egész ország területén vállaljuk.

Fabrikett, pellet és tűzifa forgalmazás egész évben. Fűtési szezonban helyszíni értékesítéssel és házhoz szállítással szolgáljuk ki a kedves vevőket, de fűtési szezonon kívül kizárólag házhoz szállítással. Termékeink: kiváló minőségű keményfa alapanyagból készült téglabrikett, valamint vegyes összetételű tégla és hengeres alakú fabrikettek. Ezenkívül kapható még kalodás tűzifa és pellet is.

A Kelet-Brikett Kft. egy nyertes uniós pályázatnak köszönhetően a legmodernebb gépek segítségével gyárt kiváló minőségű fa és bio briketteket. A fa brikettek kizárólag keményfából (akác, bükk), amíg a bio briketteket bútor hulladékokból készítjük. Nem használunk semmilyen kötőanyagot a gyártás során, , brikettjeink víztartalma minden esetben 10% alatt vannak!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Brikett rendelés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés